Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İşte Beşiktaş terbiyesi… Geç kartallardan huzurevine ziyaret

İşte Beşiktaş terbiyesi… Geç kartallardan huzurevine ziyaret

Balıkesir Beşiktaş Futbol okulunun sporcuları huzurevine ziyarette bulundu.

Balıkesir Beşiktaş Futbol okulunun sporcuları huzurevine ziyarette bulundu.
Balıkesir Beşiktaş Futbol Okulu etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Açıldığı günden bu yana Balıkesir`e değer katma sloganıyla yoluna devam eden genç kartallar antrenmanlarının yanı sıra sosyal aktiviteleriyle de öğrencilerine tam zamanlı eğitim vermeye devam ediyor.
Genç Kartallar Ramazan bayramı öncesi Balıkesir Huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek hem büyüklerine bayram ziyareti sürprizi yaptılar hem de hoşça vakit geçirdiler.
Balıkesir Beşiktaş Futbol Okulu Sorumlusu İsa ve Musa Karaoğlan yaptıkları ziyaretin önemine değinerek bayram öncesi çocukların büyüklerine sürpriz yaptıklarını aynı zamanda hayat tecrübelerinden faydalanma amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini bildirdi.
Akademik bir futbol okulu olduklarını söyleyen Karaoğlan, futbolun temel eğitimlerinin yanında bu gibi sosyal etkinliklerinde devam edeceğini belirterek çocukların gelişimi konusunda bu aktivitelerin çok önemli olduğunu belirtti.
Tamamı Balıkesirli ve genç bir ekiple çalışan Beşiktaş Futbol Okulu Balıkesir`den yetişecek gençleri Türk futboluna kazandırmak için Beşiktaş terbiyesi altında akademik eğitim vermeye devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı